Az új adatvédelmi tájékoztatónkban olvasható, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. - További információk - Rendben

Szállítási és fizetési információk

Fizetés, számla kiállítása, egészségpénztári számla

A fizetés az alábbi módokon lehetséges:

  • Bankkártyával, az OTP SimplePay biztonságos fizetési lehetőségével
    Elfogadom, hogy a DrugStore Patika Kft. (1151 Budapest, Fő út 62.) által a patika24.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
    Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
  • Utánvéttel, készpénzben vagy bankkártyával a küldemény átvételekor. Utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díj minden esetben felszámításra kerül, ennek összege 299 Ft.
  • Előreutalással, (Bankszámlaszám: K&H Bank 10400023-50526665-71861000) a közleménybe a visszaigazolásban szereplő rendelési számot kérjük feltüntetni. 
  • Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség - FIGYELEM - A Miklós Patikában a termékek ára eltérő, az akciós árak a webáruházban érvényesek, GLS szolgáltatással!

A vásárlásról a rendelés során megadott adatok alapján, a mindenkor hatályos számviteli törvény rendelkezéseinek megfelelően számlát állítunk ki.

A számlát  e-számlaként email-ben elküldjük

EP számla igényét az alábbi módon célszerű jeleznie:

1,Rendelés leadásakor, a fizetés mód választásnál a „Szállítási és számlázási cím megegyezik” rubrikából vegye ki a pipát és adjon meg helyes számlázási adatokat a pénztára adataival.

2, Adja le rendelését, ügyeljen, hogy helyes e-mail címet adjon meg. Amikor megkapja a visszaigazoló e-mailt, válaszlevélben írja meg számunkra a megfelelő pénztári számlázási címet, tagazonosítót, nevet és mi berögzítjük azt.

Utólag EP számlát kiállítani nem áll módunkban!

Elektronikus számla lévén a pénztárnak a webáruháztól kapott "Letöltési linket/Letöltési e-mailt" kell továbbítani.

Szállítás

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el a megrendelőhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. (Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.)

A megrendelt csomagok az alábbi módon juttathatók el a megrendelőhöz:

- Futárszolgálattal (GLS Express/Business)

- GLS Csomagpont (500 átvételi pont országosan)

Magyarország területén bármely településen, bármilyen szállítási címre kérhető kiszállítás. A szállítási határidő a rendelés leadását követő 2-6 munkanap.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet értelmében gyógyszer 14 éven aluli személynek nem adható ki. Amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az Ön akadályoztatása esetén a csomag átvételére egy írásbeli meghatalmazással rendelkező 14 év feletti személy jogosult, aki személyi igazolvánnyal köteles bizonyítani jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.

Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Szállítási díjak

Magyarországon történő kiszállítás esetén 12.499,- Ft Összértékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes.

Az 12.500,- Ft alatti összértékű megrendelések kiszállítási díja egységesen 890,- Ft.

A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díj minden esetben felszámításra kerül, ennek összege 299 Ft.